Saluksen helmikuu

Saluksen kevätkausi jatkuu innostavien ravitsemusaiheiden parissa! Tulevana viikonloppuna (30-31.1) vuorossa ovat ravintoneuvojakoulutukseen kuuluva urheilu- ja liikuntaravitsemuksen kurssi (RO4) sekä ravintoterapeuttikoulutuksen rappeumasairauksia käsittelevä kurssi (RT6). RT6-kurssilla tutustutaan optimaalista elinvoimaa ja nuorekkuutta ylläpitävän sekä ennenaikaista vanhenemista ehkäisevän ravinnon ja tukiravinteiden erityispiirteisiin. Molemmat kurssit pidetään verkkovälitteisesti.

Saluksen helmikuuhun mahtuu monia inspiroivia kursseja, joista jokainen ansaitsee erityismaininnan!

Ravitsemuskoulutusta suunnittelevat ja sitä käynnistelevät opiskelijat aloittavat opintotaipaleensa helmikuun alussa pidettävällä ALO-kurssilla, eli ravitsemuksen ja ravintoterapian perusteet -kurssilla (6-7.2). Samaisena viikonloppuna ravintoneuvojakoulutuksen opinnoissaan pidemmälle ehtineet tutustuvat maha-suolikanavan häiriötiloihin ja niiden ravitsemushoitoon RT3A-kurssin puitteissa (huom. verkko-opetus).

Helmikuun toisena viikonloppuna(13-14.2) on vuorossa ravintoneuvojakoulutuksen luontaistuotteet terapiatyössä -kurssi (RT2), jolla tutustutaan erilaisiin luontaistuotteisiin ja niiden käyttöaiheisiin. Helmikuuhun mahtuu vielä peruslääketieteen anatomia-fysiologia 2-kurssi (AF2, 19-21.2) sekä ravintoneuvojalinjan paasto- ja puhdistusterapiat -kurssi (RT1, 27-28.2).

Saluksen kursseja voi käydä joko tutkinnon osana tai yksittäisinä kokonaisuuksina. Kursseille ehtii vielä ilmoittautua mukaan! Ilmoittautumisen tapahtuvat verkon kautta.

Saluksen opintosihteeri Soile auttaa sinua mielellään opintoasioissa. Saat Soilen kiinni joko sähköpostitse opisto@terveysopisto.fi tai soittamalla numeroon 050 439 7214 (puhelinaika ti, to & pe klo 13-15).

Mukavia opiskeluhetkiä toivottelee,

Saluksen tiimi