Hinnastot & maksaminen

Alta voit ladata hinnastot PDF-muodossa.
(Jos sinulla ei ole PDF:ien lukemista varten tarvittavaa Adoben Reader® ohjelmaa, saat ladattua sen ilmaiseksi tästä Adoben sivuilta).

Kurssien peruutusehdot ja maksaminen

Kurssikutsut lähetetään osallistujille ennakkoilmoittautumisen perusteella noin kolme (3) viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssi on mahdollista perua veloituksetta viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen kurssia. Mikäli ilmoittautumista ei peruta määräaikaan mennessä eikä kurssille osallistuta, opiskelija on sitoutunut maksamaan peruutusehtojen mukaisesti. Omassa sairastumistapauksessa emme peri peruutusmaksua, mikäli sairastumisesta on ilmoitettu sähköpostitse Saluksen toimistolle heti sairastuttua. Peruutusehdot löytyvät tästä.

Verkkokauppa

Kevätlukukaudesta 2018 alkaen kurssimaksut maksetaan Terveysopiston verkkokaupan kautta https://www.terveysopisto.fi/kauppa_intro. Yksittäisten kurssien suorittajat (poissulkien linjaopiskelijat sekä täydennyskurssit): ottakaa yhteyttä Terveysopiston toimistoon, opisto (at) terveysopisto.fi Kurssimaksut tulee suorittaa eräpäivään mennessä, joka on kurssiviikonloppua edeltävä maanantaina. Maksumuistutuksesta veloitamme 10 euroa.

Mikäli kurssimaksu on maksettu, eikä kurssille pääse osallistumaan, kurssimaksu siirretään käytettäväksi seuraavalle vastaavalle kurssille (maksuja ei palauteta).

Rekisteröintimaksu

Rekisteröintimaksu 30 €, peritään kaikilta uusilta opiskelijoilta. Maksu sisältää myös Itslearning käyttöoikeuden seuraavan vuoden syyslukukauden alkuun asti. Rekisteröintimaksu ei siis koske jo opintonsa aloittaneita opiskelijoita, mutta kylläkin tauolta palaavia opiskelijoita, joilla edellisestä kurssisuorituksesta on 1 vuosi tai enemmän.

Itslearning käyttöoikeusmaksu

Terveysopisto Saluksen koulutusohjelmien opinnot eivät sisällä lukukausimaksuja. Sen sijaan perimme sähköisen oppimisalustan verkkomateriaalimaksun, joka oikeuttaa käyttäjäkohtaiseen Itslearning lisenssiin (käyttäjätunnus) ja kattaa opiskelun aikana käytetyn digitaalisen materiaalin ja tuen. Maksulla kehitetään ja ylläpidetään erityisesti sähköistä oppimisalustaa ja -toimintoja. Ko. käyttöoikeusmaksu on 20 € vuodessa (maksetaan syyslukukauden alussa ja on voimassa seuraavan syyslukukauden alkuun asti)