Hinnastot & maksaminen

Alta voit ladata hinnastot PDF-muodossa.
(Jos sinulla ei ole PDF:ien lukemista varten tarvittavaa Adoben Reader® ohjelmaa, saat ladattua sen ilmaiseksi tästä Adoben sivuilta).

Kurssien peruutusehdot ja maksaminen

Kurssikutsut lähetetään osallistujille ennakkoilmoittautumisen perusteella noin kolme (3) viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssi on mahdollista perua veloituksetta viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen kurssia. Mikäli ilmoittautumista ei peruta määräaikaan mennessä eikä kurssille osallistuta, opiskelija on sitoutunut maksamaan peruutusehtojen mukaisesti. Omassa sairastumistapauksessa emme peri peruutusmaksua, mikäli sairastumisesta on ilmoitettu sähköpostitse Saluksen toimistolle heti sairastuttua. Peruutusehdot löytyvät tästä.

Kurssien maksaminen

Kurssimaksut laskutetaan hinnaston mukaan ja lähetetään opiskelijan sähköpostiin, josta se on tulostettavissa paperikopioksi kirjanpitoa varten.

Kurssimaksut tulee suorittaa eräpäivään mennessä, joka on kurssiviikonloppua edeltävä maanantaina. Maksumuistutuksesta veloitamme 10 euroa. Kurssiaineistot toimitetaan eräpäivän jälkeen WeTransfer-lähetyksenä opiskelijan sähköpostiin, josta sen voi tallentaa ja tulostaa.

Mikäli kurssimaksu on maksettu, eikä kurssille pääse osallistumaan, kurssimaksu siirretään käytettäväksi seuraavalle vastaavalle kurssille.

Rekisteröintimaksu

Rekisteröintimaksu 30 €, peritään kaikilta uusilta opiskelijoilta. Rekisteröintimaksu ei siis koske jo opintonsa aloittaneita opiskelijoita.