Peruutusehdot

Alla mainitut peruutusehdot astuvat voimaan syyslukukaudella 2018 (alkaen 1.8.2018)

– Ennakkoilmoittautuminen kurssille on sitova

– Maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruutus, vaan kurssit tulee perua sähköpostitse opisto@terveysopisto.fi -osoitteeseen. Peruutusta ei voi tehdä kurssin opettajalle tai Itslearning oppimisalustan kautta.

– Peruutuksen voi tehdä kuluitta, kun sen tekee vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua.

– Jos peruutuksen tekee 7-14 päivää ennen kurssin alkua, peruutuksesta veloitetaan 20% kurssihinnasta

– Jos peruutuksen tekee alle 7 päivää ennen kurssin alkua, peruutuksesta veloitetaan 50% kurssihinnasta

– Mikäli jo maksettu kurssi perutaan sairastumisesta johtuen alle 7 päivää ennen kurssin alkua, siirtyy kurssimaksu käytettäväksi samaan kurssiin, kun se seuraavan kerran järjestetään.

– Sairaustapauksissa asiasta tulee ilmoittaa viipymättä Saluksen toimistoon sähköpostilla. Lääkärintodistuksella kurssimaksu palautetaan pyynnöstä.

– Peruuttamattomasta (50 % kurssimaksusta) tai maksamattomasta (kurssimaksu kokonaisuudessaan) kurssista lähetetään huomautuslasku (+ 10 eur huomautuslisä). Viivästynyt saatava siirretään perintätoimiston hoidettavaksi.

– Kurssimaksu maksetaan laskutuksen perusteella Terveysopisto Saluksen tilille

Terveysopisto Salus voi peruuttaa suunnitellun kurssin 7 päivää ennen kurssin alkamista, mikäli kurssille ei ole ilmoittautunut tarpeeksi osallistujia / peruutuksia tulee useita. Tällöin palautamme mahdollisesti maksetun kurssimaksun täysimääräisenä takaisin tai maksun voi siirtää toiselle kurssille.

Opettajan sairastumisen sattuessa, kurssi korvataan uudella kurssilla myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.