Peruutusehdot

Alla mainitut peruutusehdot astuvat voimaan syyslukukaudella 2018 (alkaen 1.8.2018)

– Ennakkoilmoittautuminen kurssille on sitova

– Maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruutus, vaan kurssit tulee perua sähköpostitse opisto@terveysopisto.fi -osoitteeseen. Peruutusta ei voi tehdä kurssin opettajalle tai Itslearning oppimisalustan kautta.

– Peruutuksen voi tehdä kuluitta, kun sen tekee vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua.

– Jos peruutuksen tekee 7-14 päivää ennen kurssin alkua, peruutuksesta veloitetaan 20% kurssihinnasta

– Jos peruutuksen tekee alle 7 päivää ennen kurssin alkua, peruutuksesta veloitetaan 50% kurssihinnasta

– Mikäli jo maksettu kurssi perutaan sairastumisesta johtuen alle 7 päivää ennen kurssin alkua, siirtyy kurssimaksu käytettäväksi samaan kurssiin, kun se seuraavan kerran järjestetään.

– Sairaustapauksissa asiasta tulee ilmoittaa viipymättä Saluksen toimistoon sähköpostilla. Lääkärintodistuksella kurssimaksu palautetaan pyynnöstä.

– Peruuttamattomasta (50% kurssimaksusta) tai maksamattomasta (kurssimaksu kokonaisuudessaan) kurssista lähetetään huomautuslasku (+ 10 eur huomautuslisä). Viivästynyt saatava siirretään perintätoimiston hoidettavaksi.

– Kurssimaksu tapahtuu Terveysopisto Saluksen verkkokaupassa https://kauppa.terveysopisto.fi/

Terveysopisto Salus voi peruuttaa suunnitellun kurssin 7 päivää ennen kurssin alkamista, mikäli kurssille ei ole ilmoittautunut tarpeeksi osallistujia / peruutuksia tulee useita. Tällöin palautamme mahdollisesti maksetun kurssimaksun täysimääräisenä takaisin tai maksun voi siirtää toiselle kurssille.

Opettajan sairastumisen sattuessa, kurssi korvataan uudella kurssilla myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

 

Jos tykkäsit sivusta, jaathan sen kavereillesi, kiitos! :)