Ilmoittautuminen

Uusi opiskelija!

Voit ilmoittautua koulutukseen täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen ja palauttamalla sen sähköpostitse (opisto (at) terveysopisto.fi). Varmistaaksesi kurssipaikkasi ilmoittauduthan hyvissä ajoin, mielellään viimeistään 3 viikkoa ennen ensimmäisen kurssin alkua. Tiedustelut opisto (at) terveysopisto.fi

Ilmoittautumislomakkeet:

Jos sinulla ei ole PDF:ien lukemista varten tarvittavaa Adoben Reader® ohjelmaa, saat ladattua ilmaiseksi uusimman version Adoben sivuilta klikkaamalla TÄSTÄ.

Kurssien peruutusehdot ja maksaminen

Kurssikutsut lähetetään ennakkoilmoittautumisen perusteella noin kolme (3) viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssi on mahdollista perua veloituksetta viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen kurssia. Tutustu kurssien peruutusehtoihin täältä.

Kurssit maksetaan toimiston lähettämän laskun mukaisesti ja ne tulee olla maksettuna viimeistään eräpäivänä, joka on kurssiviikonloppua edeltävä maanantaina. Jos joudutaan tekemään maksumuistutus, siitä veloitamme 10 €.

Mikäli kurssimaksu on maksettu, eikä kurssille pääse osallistumaan, kurssimaksu siirretään käytettäväksi seuraavalle vastaavalle kurssille.

Rekisteröintimaksu

Meillä on käytössä rekisteröintimaksu uusilta opiskelijoilta. Rekisteröintimaksu on 30 € ja se maksetaan toimiston lähettämän laskun mukaisesti.