Ilmoittautuminen

Uusi opiskelija!

Voit ilmoittautua koulutukseen täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen ja palauttamalla sen sähköpostitse (opisto (at) terveysopisto.fi). Varmistaaksesi kurssipaikkasi ilmoittauduthan hyvissä ajoin, mielellään viimeistään 3 viikkoa ennen ensimmäisen kurssin alkua. Tiedustelut opisto (at) terveysopisto.fi

Ilmoittautumislomakkeet:

Jos sinulla ei ole PDF:ien lukemista varten tarvittavaa Adoben Reader® ohjelmaa, saat ladattua ilmaiseksi uusimman version Adoben sivuilta klikkaamalla TÄSTÄ.

Kurssien peruutusehdot ja maksaminen
Kurssikutsut lähetetään ennakkoilmoittautumisen perusteella noin kolme (3) viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssi on mahdollista perua veloituksetta viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen kurssia. Tutustu kurssien peruutusehtoihin täältä.

Kurssit maksetaan verkkokaupan kautta ja ne tulee olla maksettuna viimeistään eräpäivänä, joka on kurssiviikonloppua edeltävä maanantaina. Maksumuistutuksesta veloitamme 10 €.
Mikäli kurssimaksu on maksettu, eikä kurssille pääse osallistumaan, kurssimaksu siirretään käytettäväksi seuraavalle vastaavalle kurssille.

Rekisteröinti- ja käyttöoikeusmaksu
Meillä on käytössä rekisteröintimaksun uusilta opiskelijoilta. Rekisteröintimaksu on 30 € ja se maksetaan opiskelijaksi ilmoittautumisen jälkeen verkkokauppamme kautta.

Rekisteröintimaksu peritään myös vanhoilta opiskelijoilta, joiden opinnot ovat kesken ja jotka eivät ole vuoteen (1 vuosi) suorittaneet kursseja mukaan lukien etäopintokurssit (= ei ole tullut uusia opintosuorituksia). Tämä maksu sisältää myös Itslearning käyttöoikeusmaksun uusien opiskelijoiden kohdalla, joka on voimassa seuraavan vuoden syyslukukauden alkuun asti.

Itslearningin vuosittainen käyttöoikeusmaksu on 20 €. Käyttöoikeus on voimassa syyslukukauden alusta seuraavan syyslukukauden alkuun. Tämä koskee kaikkia opiskelijoita, poissulkien saman vuoden aikana aloittaneet uudet opiskelijat (kts. edellinen, yllä oleva kappale).