Ilmoittautuminen

Uusi opiskelija!
Voit ilmoittautua koulutukseen täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen ja palauttamalla sen mieluiten sähköpostitse (opisto (at) terveysopisto.fi) tai postilla Terveysopisto Salus, Mäkelänkatu 52 A / 5. krs., 00510 Helsinki.
Varmistaaksesi kurssipaikkasi ilmoittauduthan hyvissä ajoin, mielellään 3 viikkoa ennen kurssin alkua. Tiedustelut opisto (at) terveysopisto.fi

 

 

Ilmoittautumislomakkeet:

 

 

Jos sinulla ei ole PDF:ien lukemista varten tarvittavaa Adoben Reader® ohjelmaa, saat ladattua ilmaiseksi uusimman version Adoben sivuilta klikkaamalla TÄSTÄ.

 

Kurssien peruutusehdot ja maksaminen
Kurssikutsut lähetetään osallistujille ennakkoilmoittautumisen perusteella noin kolme (3) viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssi on mahdollista perua veloituksetta viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen kurssia. Tutustu kurssien peruutusehtoihin täältä.
Kurssit maksetaan verkkokaupan kautta ja ne tulee olla maksettuna viimeistään eräpäivänä, joka on kurssiviikonloppua edeltävä maanantaina. Maksumuistutuksesta veloitamme 10 euroa.
Mikäli kurssimaksu on maksettu, eikä kurssille pääse osallistumaan, kurssimaksu siirretään käytettäväksi seuraavalle kurssille.

 

Rekisteröinti- ja käyttöoikeusmaksu
Olemme ottaneet käyttöön rekisteröintimaksun uusilta opiskelijoilta (2018 keväällä aloittavat ja siitä eteenpäin). Rekisteröintimaksu on 30 eur, ja se veloitetaan opiskelijaksi ilmoittautumisen yhteydessä.
Rekisteröintimaksu peritään myös vanhoilta opiskelijoilta, joiden opinnot ovat kesken ja jotka eivät ole vuoteen (1 vuosi) suorittaneet kursseja mukaan lukien etäopintokurssit (= ei ole tullut uusia opintosuorituksia). Tämä maksu sisältää myös Itslearning käyttöoikeusmaksun uusien opiskelijoiden kohdalla, joka on voimassa seuraavan vuoden syyslukukauden alkuun asti.

 

Syyslukukaudesta 2018 eteenpäin otamme käyttöön ItsLearning käyttömaksun 20 eur / 1 vuosi.
Käyttöoikeus on voimassa aina vuoden kerrallaan, seuraavan vuoden syyslukukauden alkuun asti.
Tämä koskee kaikkia opiskelijoita, poissulkien saman vuoden aikana aloittaneet uudet opiskelijat (kts. edellinen, yllä oleva kappale).

 

 

Rekisteriseloste löytyy tästä.