Yleistä

Voit opiskella omaksi iloksi ravitsemusalaa tai kouluttautua alan ammattilaiseksi!

Terveysopisto Salus järjestää sekä ravintoneuvoja ja –terapeuttikoulutusta (2-3,5 v.) että lyhyempiä opintokokonaisuuksia (n. 1 v.) kuten peruslääketiede, urheilu- ja liikuntaravitsemus. Sinulla on myös mahdollisuus opiskella yksittäisiä kursseja valintasi mukaan, ilman sitoutumista pitkiin ja ammattipätevyyden antaviin linjakoulutuksiin. Näissä valinnoissa on joitakin rajoituksia, jotka on ilmoitettu OPINTO-OHJEISSA.

Opiskelu on monimuotoista ja soveltuu siksi hyvin myös työssäkäynnin oheen. Kurssit ja luennot toteutetaan kurssista riippuen joko verkko-opetuksena tai lähipäivinä Helsingissä, pääsääntöisesti la-su.  Opiskelumateriaalia on runsaasti: varsinainen kurssimateriaali, suositeltavia kirjoja sekä kutakin kurssia täydentävää verkkomateriaalia ja tiedotteita.

Luennoitavien kurssien aineistot, kuten myös opintokokonaisuuksiin kuuluvat etäopintokurssit, toimitetaan sähköisesti opiskelijoille, josta voit tallentaa ne omiin tiedostoihisi ja /tai tulostaa mukaasi kurssille. Näin voit halutessasi seurata luentoa kurssilla paperitta omalta koneeltasi tai tulostamistasi paperiversioista.