Yleistä

Voit opiskella omaksi iloksi ravitsemusalaa tai kouluttautua alan ammattilaiseksi!

Terveysopisto Salus järjestää sekä ravintoneuvoja ja –terapeuttikoulutusta (2-3,5 v.) että lyhyempiä opintokokonaisuuksia (n. 1 v.) kuten peruslääketiede, urheilu- ja liikuntaravitsemus.

Opiskelu on monimuotoista ja soveltuu siksi hyvin myös työssäkäynnin oheen. Kurssit ja luennot toteutetaan lähipäivinä Helsingissä, pääsääntöisesti la-su, peruslääketieteenkurssit pe-su (perjantaisin klo 11 – 18.30, lauantaisin klo 9/10 – 17.30/18, sunnuntaisin 9 – 15.30/17).  Opiskelumateriaalia on runsaasti: varsinainen kurssimateriaali, suositeltavia kirjoja sekä kutakin kurssia täydentävää verkkomateriaalia ja tiedotteita.

Luennoitavien kurssien aineistot, kuin myös opintokokonaisuuksiin kuuluvat etäkurssit, ovat saatavilla sähköisestä oppimisympäristöstä (Itslearning), mikä antaa lisää mahdollisuuksia säilyttää kattavaa kurssiaineistoa yksissä kansissa, ja sovittaa opiskelua työn ja arjen mukaan.

Voit tutustua Terveysopisto Saluksen sähköiseen oppimisympäristöön heti opiskelijaksi rekisteröitymisen jälkeen, kun olet saanut oppilastunnuksesi ja maksanut ensimmäisen kurssin Saluksen verkkokaupassa https://kauppa.terveysopisto.fi/  .

Luennoitavien kurssien aineistot ovat saatavissa ennakkoon sähköisen oppimisympäristön alustalta, josta voit tallentaa ne omiin tiedostoihisi ja/tai tulostaa mukaasi kurssille. Näin voit halutessasi seurata luentoa kurssilla paperitta omalta koneeltasi /tai paperiversioista.

Opiskelusi ajan sinulla on käyttöoikeus sähköisen oppimisympäristöön 20 € vuosilisenssihintaan, jonka laskutamme syyslukukauden alkaessa (aloittavalta vuodelta ei maksua peritä).  Alustalla on runsaasti materiaalia. Jos et halua noutaa kurssien aineistoa sähköiseltä alustalta, toimitamme sinulle erillisestä tilauksesta, kunkin kurssiaineiston tulostettuna kurssipaikalle, toimitus- ja käsittelyhintaan a’ 25 €.  Toimitettava aineisto ei sisällä täydentävää verkkomateriaalia.

Terveysopisto Saluksessa voit toki opiskella myös yksittäisiä kursseja, ilman sähköisen oppimisympäristön tunnuksia, em. kurssiaineistotoimitus huomioiden.

 

Terveysopisto Saluksen sähköinen oppimisympäristö – Itlsearning

Kirjaudu Itslearningiin tästä  saamillasi käyttäjätunnuksilla ja salasanalla.

Voit ladata sovelluksen myös puhelimeesi.

Salasanan unohtuessa, voit pyytää uuden kirjautumisikkunassa.

Jos tunnukset ovat hukkuneet tai et ole niitä saanut, niin otathan yhteyttä opintosihteeriin opisto@terveysopisto.fi

 

Jos tykkäsit sivusta, jaathan sen kavereillesi, kiitos! :)