Saluksen maaliskuu

Saluksen maaliskuu starttaa pian. Tiedossa on innostavia kursseja, uusia oivalluksia ja mukavaa seuraa! Voisiko enempää vaatia?

Viime kuussa ravintoneuvoja– ja –terapeuttikoulutuksen aloittaneet opiskelijat jatkavat ensi viikolla (6-7.3) Ravintofysiologia-kurssilla (RO1, Ravinto-oppi 1). Myös aloituskurssilta myöhästyneet ehtivät vielä hypätä mukaan opintoihin tälle kurssille! Samana viikonloppuna pidetään myös ravintoterapeuttikoulutuksen täydennyskurssi Lasten ravintoterapia (RT8). Kurssilla käsitellään lasten terveyteen vaikuttavia tekijöitä ja funktionaalinen lääketieteen mahdollisuuksia lasten terveysongelmien hoidossa.

Maaliskuun toisena viikonloppuna (13-14.3) on vuorossa ravintoneuvojakoulutuksen loppuvaiheille sijoittuva Pätevöityminen ravintoneuvontaan 1A -kurssi (PÄT1A). Kurssilla käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa metabolinen oireyhtymä, verensokerin ja painonhallinnan säätely, glykeeminen indeksi ja kuorma, nälän ja kylläisyyden psyko-fysiologinen perusta sekä terapiavastaanottokäytännöt ja hoito-ohjelmien laatimisen periaatteet.

Maaliskuun kolmantena viikonloppuna (20-21.3) pidetään ravintoterapeuttikoulutukseen kuuluva hermoston ja aivojen sairauksia koskeva RT7A-kurssi. Kurssilla käsitellään mielenterveyttä ja aivojen terveyttä ravitsemuksen kannalta. Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna pidetään vielä ravintoneuvojakoulutuksen hivenravintoaineita käsittelevä RO2-kurssi (27-28.3) sekä Pätevöityminen ravintoneuvontaan 1B -kurssi (PÄT1B, 26-27.3).  Samalla siirrytään myös kesäaikaan 🙂

Huom. Koronatilanteesta johtuen kaikki maaliskuun kurssit pidetään verkossa. Alun perin kalenterissa olleet lähiopetuskurssit TO3 (12-14.3) ja RTP4 (20-21.3) siirretään toiseen ajankohtaan.

Saluksen kursseja voi käydä joko tutkinnon osana tai yksittäisinä kokonaisuuksina. Kursseille ehtii vielä ilmoittautua mukaan! Ilmoittautumisen tapahtuvat verkon kautta.

Saluksen opintosihteeri Soile auttaa sinua mielellään opintoasioissa. Saat Soilen kiinni joko sähköpostitse opisto@terveysopisto.fi tai soittamalla numeroon 050 439 7214 (puhelinaika ti, to & pe klo 13-15).

Mukavia opiskeluhetkiä toivottelee, 

Saluksen tiimi