Ravintoasiantuntijan koulutus keväällä 2021

Haluatko sinäkin ravitsemuksen asiantuntijaksi? Ilmoittaudu nyt Terveysopisto Saluksen kevään 2021 kursseille, niin unelmistasi tulee totta!

HUOM! Seuraava ALO-kurssi alkaa pian, eli helmikuussa 2021!

Ravintoneuvojan sekä ravintoterapeuttien uudet ammattityöhön tähtäävät linjakoulutukset alkavat 6-7.2.2021 pidettävällä ALO-kurssilla (ravintoterapian perusteet /aloituskurssi).

Voit opiskella omaksi iloksesi tai kouluttautua alan ammattilaiseksi

Terveysopisto Salus järjestää sekä ravintoneuvoja ja –terapeuttikoulutusta (2-3,5 v.) että lyhyempiä opintokokonaisuuksia (n. 1 v.) kuten peruslääketiede ja urheilu- ja liikuntaravitsemus.

Opiskelu on monimuotoista ja soveltuu siksi hyvin myös työssäkäynnin oheen. Kurssit ja luennot toteutetaan lähipäivinä Helsingissä, pääsääntöisesti la-su ja peruslääketieteenkurssit pe-su välillä, tai etä- ja verkko-opintokursseina.  Opiskelumateriaalia on runsaasti: varsinainen kurssimateriaali, suositeltavia kirjoja sekä kutakin kurssia täydentävää verkkomateriaalia ja tiedotteita.

Huom. Lähikurssien toteutustapa riippuu tällä hetkellä siitä, ovatko koronavirusepidemian rajoitukset edelleen voimassa vai purkautuvatko ne ennen kursseja. Lähiopetukursseja voidaan tarvittaessa toteuttaa verkko-opetuskursseina siten, että ne vastaavat luokkaopetuksen tilannetta (tällöin kurssi ei ole nauhoitettu, vaan opettaja luennoi sen etänä).

Saluksessa niin ravintoneuvojan kuin ravintoterapeutinkin opinnot alkavat aloituskurssilla, eli ravitsemuksen ja ravintoterapian perusteet-aloituskurssilla (ALO). Seuraava kurssi pidetään 6-7.2.2021 Saluksen apulaisrehtori Tarja Tuuli-Dammertin johdolla. Tällä kurssilla käydään läpi kattavasti monipuolisia aiheita ravintoterapiaan liittyen.

Muistathan, että Saluksessa kaikki opinnot voi suorittaa omassa tahdissa, työn ohella. Tämä antaa joustoa niin omaan arkeen kuin opintoihinkin. Valittavana on monipuoliset opintomahdollisuudet aina kokonaisista tutkinnoista yksittäisiin kursseihin. Kurssit voi maksaa kurssi kerrallaan.

Minkälainen opintokokoisuus olisi juuri sinulle sopiva?

On tärkeää suunnitella oma opintopolku huolellisesti ja samalla lukea Saluksen opinto-ohjeet ennen kurssivalintoja. Näin valitset parhaiten juuri sinun opintopolullesi sopivimmat kurssit ja saat samalla ohjeet missä järjestyksessä kurssit kannattaa suorittaa, jotta oppimiskokemus on mahdollisimman mutkaton. Tarkemmat opinto-ohjeet löydät Saluksen verkkosivuilta.

Mitä kaikkea innostava on tiedossa keväällä 2021? Kurkkaa kevään kurssikalenterikotisivuiltamme. Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä.

Mikäli tarvitset apua kurssivalintojen kanssa, Saluksen opintosihteeri Soile auttaa sinua mielellään. Saat Soilen kiinni joko sähköpostitse opisto@terveysopisto.fi tai soittamalla numeroon 050 439 7214 (puhelinaika ti, to & pe klo 13-15).

Iloa ja energiaa alkaneen vuoden 2021 inspiroiviin hetkiin kaikille saluslaisille ja tuleville uusille saluslaisille.

Olkoon ruoka tänäkin vuonna lääkkeemme.

Terveisin,

Saluksen tiimi