Ilmoittaudu ravintoasiantuntijan kevään 2020 koulutukseen nyt

Aloita ravintoterapeutin opinnot Terveysopisto Saluksessa

Tuleeko sinustakin isona ravitsemuksen asiantuntija? Ilmoittaudu nyt Terveysopisto Saluksen kevään 2020 kursseille, niin unelmistasi tulee totta!

 

HUOM! Seuraava ALO-kurssi alkaa kesäkuussa 2020.

Ravintoneuvojan sekä Ravintoterapeuttien uudet ammattityöhön tähtäävät linjakoulutukset alkavat 06-07.06.2020 pidettävällä ALO-kurssilla (Ravintoterapian perusteet /Aloituskurssi).

 

Voit opiskella omaksi iloksi tai kouluttautua alan ammattilaiseksi

Terveysopisto Salus järjestää sekä ravintoneuvoja ja –terapeuttikoulutusta (2-3,5 v.) että lyhyempiä opintokokonaisuuksia (n. 1 v.) kuten peruslääketiede, urheilu- ja liikuntaravitsemus.

Opiskelu on monimuotoista ja soveltuu siksi hyvin myös työssäkäynnin oheen. Kurssit ja luennot toteutetaan lähipäivinä Helsingissä, pääsääntöisesti la-su ja peruslääketieteenkurssit pe-su välillä. Opiskelumateriaalia on runsaasti: varsinainen kurssimateriaali, suositeltavia kirjoja sekä kutakin kurssia täydentävää verkkomateriaalia ja tiedotteita.

Huom. Toteutustapa riippuu tällä hetkellä siitä, ovatko Koronavirusepidemian rajoitukset edelleen voimassa vai purkautuvatko ne ennen kurssia. Kurssi on normaalisti lähiopetuskurssi, mutta tarvittaessa toteutetaan verkko-opetuskurssina siten, että se vastaa luokkaopetuksen tilannetta (kurssi ei ole nauhoitettu, vaan opettaja luennoi sen etänä).

Saluksessa niin ravintoneuvojan kuin ravintoterapeutinkin opinnot alkavat aloituskurssilta, eli Ravitsemuksen ja ravintoterapian perusteet-aloituskurssilta (ALO). Seuraava kurssi pidetään 6.-7.6.2020 Saluksen apulaisrehtori Tarja Tuuli-Dammertin johdolla. Tällä kurssilla käydään läpi kattavasti monipuolisia aiheita ravintoterapiaan liittyen.

ALO-kurssin jälkeen voi jatkaa opintoja etäopintokursseina vapaassa aikataulussa kesän aikana (kurssit RTP-1, RTP-2 ja LLT opintomonisteita sisältäen myös kirjallisesti tehtävät etäopintotehtävät). Tämä nopeuttaa opiskelua, joka jatkuu syyslukukaudella kurssikalenterin Syksy 2020 mukaisesti jolloin palataan lähiopetustoteutuksiin, mutta samalla huomattava osa kursseista muuttuu verkkokursseina toteutettaviksi. Tästä ilmoitetaan tarkemmin elokuun alkuun mennessä.

Muistathan, että Saluksessa kaikki opinnot voi suorittaa omassa tahdissa, työn ohella. Tämä antaa joustoa niin omaan arkeen kuin opintoihinkin. Valittavana on monipuoliset opintomahdollisuudet aina kokonaisista tutkinnoista yksittäisiin kursseihin.

 

Kevään 2020 täydennyskoulutuskurssit

Linjaopetuskurssien lisäksi on nyt kevätlukukaudella tarjolla seuraavat 2 täydennyskoulutuskurssia, joille voivat vapaasti osallistua muutkin kiinnostuneet:

HH-kurssi (Hiilihydraattien liikakäytön haittavaikutukset)
la 02.05.2020 klo 10-18
hinta 120,00€
Opettaja Tarja Tuuli-Dammert

KETO-kurssi (Keto-ruokavaliot, teoria, käytäntö ja mahdollisuudet
su 03.05.2020 klo 9-17
hinta 120,00€
Opettaja Timo Kosonen

Molemmat kurssit yhdessä samalle osanottajalle hinta 200,00€

Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä

 

Minkälainen opintokokoisuus olisi juuri sinulle sopiva?

Valitse oikeanlainen opintopolku

On tärkeää suunnitella oma opintopolku huolellisesti ja samalla lukea Saluksen opinto-ohjeet ennen kurssivalintoja. Näin valitset parhaiten juuri sinun opintopolullesi sopivimmat kurssit ja saat samalla ohjeet missä järjestyksessä kurssit kannattaa suorittaa, jotta oppimiskokemus on mahdollisimman mutkaton. Tarkemmat opinto-ohjeet löydät Saluksen verkkosivuilta.

Mitä kaikkea innostava on tiedossa keväällä 2020? Kurkkaa kevään kurssikalenteri kotisivuiltamme. Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä

Mikäli tarvitset apua kurssivalintojen kanssa, Saluksen opintosihteeri Soile auttaa sinua mielellään. Saat Soilen kiinni joko sähköpostitse opisto@terveysopisto.fi tai soittamalla numeroon 050 439 7214 (puhelinaika ti, to & pe klo 13-15).

Iloa ja energiaa loppuvuoden inspiroiviin hetkiin kaikille saluslaisille ja tuleville uusille saluslaisille.

Olkoon ruoka tänäkin lukukautena lääkkeemme.

Terveisin,

Saluksen tiimi