Uusien opiskelijoiden kevään 2023 aloituskurssi

Kevätlukukauden aloituskurssi (ALO /Ravitsemuksen ja ravintoterapian perusteet) 11.-12.2.2023 käynnistää uusien opiskelijoiden opetuksen. Kurssi käsittää kaksi inspiroivaa ja innostavaa opetuspäivää. Sen jälkeen voit suorittaa kaksi etäopintokurssia RTP1-2 (Ravintoterapian perusteet 1 ja 2), jotka käsittelevät laajemmin ravintoterapian teoriaa ja käytäntöä. Tämän ohessa voit myös käydä muita perusopetuksen kursseja, kuten  ravinto-opin (RO1-4) tai peruslääketieteen (AF1-2) kursseja.

Opintopolun ja niillä etenemisen voi jokainen suunnitella omien tavoitteidensa sekä ajankäytön mukaan tarkemmin opinto-ohjeiden perusteella. Saat kaikkiin kursseihin kattavan opintomateriaalin, joista on sinulle hyötyä pitkäksi aikaa, opiskelet sitten omaksi iloksesi tai kouluttautuaksesi ravitsemusalan ammattilaiseksi. Terveysopisto Salus järjestää sekä ravintoneuvoja- ja -terapeuttikoulutusta (2-3,5 v) että lyhyempiä opintokokonaisuuksia ja erilliskursseja.

Voit opiskella omaksi iloksesi tai kouluttautua alan ammattilaiseksi

Terveysopisto Salus järjestää sekä ravintoneuvoja- ja ravintoterapeuttikoulutusta (2-3,5 v.) että lyhyempiä opintokokonaisuuksia (n. 1 v.) kuten peruslääketiede ja urheilu- ja liikuntaravitsemus.

Opiskelu on monimuotoista ja soveltuu siksi hyvin myös työssäkäynnin oheen. Luennot toteutetaan pääsääntöisesti viikonloppuisin pe/la-su. Kutakin kurssia kohden on yksi luentoviikonloppu. Noin puolet luennoista pidetään lähiopetuksena (L) ja noin puolet verkko-opetuksena (V) (ks. kurssikalenteri). Muu opiskelu on pääosin itsenäistä työskentelyä.  Opiskelumateriaalia on runsaasti: varsinainen kurssimateriaali, suositeltavia kirjoja sekä kutakin kurssia täydentävää verkkomateriaalia ja tiedotteita.

Saluksessa kaikki opinnot voi suorittaa omassa tahdissa, työn ohella. Tämä antaa joustoa niin omaan arkeen kuin opintoihinkin. Valittavana on monipuoliset opintomahdollisuudet aina kokonaisista tutkinnoista yksittäisiin kursseihin. Kurssit maksetaan kurssi kerrallaan.

Minkälainen opintokokoisuus olisi juuri sinulle sopiva?

On tärkeää suunnitella oma opintopolku huolellisesti ja samalla lukea Saluksen opinto-ohjeet ennen kurssivalintoja. Näin valitset parhaiten juuri sinun opintopolullesi sopivimmat kurssit ja saat samalla ohjeet missä järjestyksessä kurssit kannattaa suorittaa, jotta oppimiskokemus on mahdollisimman mutkaton. Tarkemmat opinto-ohjeet löydät Saluksen verkkosivuilta.

Mitä kaikkea innostavaa on tiedossa keväällä 2023? Kurkkaa  kurssikalenteriin kotisivuiltamme. Suosittelemme ilmoittautumista kursseille viimeistään kolme viikkoa ennen niiden alkua. Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä.

Mikäli tarvitset apua kurssivalintojen kanssa, Saluksen opintosihteeri Soile auttaa sinua mielellään. Saat Soilen kiinni joko sähköpostitse opisto@terveysopisto.fi tai soittamalla numeroon 050 439 7214 (puhelinaika ti, to & pe klo 8-9.30).

Tervetuloa Saluksen mielenkiintoisten opintojen pariin!

Terveisin,

Saluksen tiimi