Saluksen touko- ja kesäkuu

Saluksen toukokuu on käynnistynyt innostuksen merkeissä. Jälleen pääsemme opiskelemaan myös lähiopetuskursseja! Kuukausi käynnistyi peruslääketieteen Tautioppi 3 -kurssilla (TO3) ja jatkuu tämän viikonlopun ravintoterapeuttikoulutuksen Aminohappoterapia-kurssilla (RT7B, 8.5) sekä tietysti kaikille äideille omistetulla äitienpäivällä (9.5).  Onnea kaikille äideille!

Tämän jälkeen on vuorossa mielenkiintoinen viikonloppu, jonka käynnistää perjantaina alkava kolmipäiväinen (14-16.5) peruslääketieteen Tautioppi 1 -kurssi (TO1). Samana viikonloppuna (15-16.5) pidetään myös Diplomikurssi (PÄT3)  ravintoneuvojakoulutuksen loppuvaiheilla oleville opiskelijoille.  Viikolla 20 (22-23.5) on vuorossa ravintoneuvojakoulutuksen Urheilu- ja liikuntaravitsemuksen kurssi (RO4) ja ravintoterapeuttikoulutuksen Klinikkaharjoitus-kurssi (PÄT4). Kuukauden viimeisenä viikonloppuna (29-30.5) pidetään vielä ravintoneuvojakoulutuksen Paasto- ja puhdistusterapiat -kurssi (RT1).

Terapiaruokien valmistuskurssi (RTP4) 15-16.5 joudutaan perumaan opetuskoulussa noudatettavien koronarajoitusten vuoksi. Toisen RTP4-kurssin (29-30.5) tilanne varmistuu myöhemmin toukokuun aikana.

Edellä mainituista kursseista pidetään verkossa RO4, PÄT3, PÄT4 ja muut kurssit lähiopetuksena.

Myös kesäkuu kursseineen lähestyy. Kesäkuussa (4-6.6) pidetään peruslääketieteen Tautioppi 2 -kurssi (TO2)  ja neurologian kurssi (18-20.6) lähiopetuskursseina.  Peruslääketieteen opettajana toimii lääkäri, Riitta Piilo. Kesäkuussa (12-13.6) on mahdollista aloittaa myös ravintoneuvoja- ja ravintoterapeuttiopinnot Aloituskurssilla (ALO, Aloitus/Johdatus ravintoterapiaan, verkko-/tai lähiopetus). Kesä on oivallista aikaa tehdä myös etäopintokursseja (RTP1-3, LLT). Kesäkuun kursseille ehtii vielä ilmoittautumaan mukaan!

Saluksen kursseja voi käydä joko tutkinnon osana tai yksittäisinä kokonaisuuksina. Opiskelijaksi voi ilmoittautua verkon kautta.

Saluksen opintosihteeri Soile auttaa sinua mielellään opintoasioissa. Saat Soilen kiinni joko sähköpostitse opisto@terveysopisto.fi tai soittamalla numeroon 050 439 7214 (puhelinaika ti, to & pe klo 13-15).

Mielenkiintoisia opiskeluhetkiä toivottelee,  

Saluksen tiimi