Saluksen ravintoterapeuttikoulutuksen opettaja Sanna Anderson

Sanna Andersson toimii Terveysopisto Saluksen ravintoterapiakoulutuksen toisena opettajana. Hän vastaa ravintoterapeuttikoulutuksen kurssien opetuksesta. Sanna asuu Englannissa, missä hän työskentelee yksityisen vastaanottonsa lisäksi The Optimum Health Clinic´issä. Se on yksi Englannin tunnetuimmista kroonisen väsymyksen hoitoon erikoistuneista klinikoista.

Sanna on suorittanut ravintoterapeutin tutkintonsa The Institute for Optimum Nutritionissa, joka sijaitsee Lontoossa ja toimii yhteistyössä Bedfordshiren Yliopiston kanssa. Sanna kouluttaa itseään säännöllisesti alan seminaareissa pääosin Lontoossa. Hän on myös ravintoterapeuttien liiton rekisteröitynyt jäsen Englannissa (BANT – British Association for Applied Nutrition and Nutritional Therapy).

Sannalla on laaja kokemus stressiin liittyvien oireyhtymien ravintoterapeuttisesta hoidosta.  Oireet ilmenevät muun muassa lisämunuaisten ja kilpirauhasen toimintahäiriöinä sekä ruuansulatus-elimistön ongelmina.

Kliinisen ravintoterapian lisäksi Sanna painottaa vastaanotoillaan hyvän kokonaisruokavalion tärkeyttä. Hän on itse innokas kokki ja nauttii sekä hyvän ruuan valmistamisesta että syömisestä.

Ohessa kiinnostava ja edelleen ajankohtainen Sannan haastattelu: https://www.facebook.com/298752803589750/videos/202581220659906