Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Saluksen ravintoneuvoja-/ravintoterapeuttikoulutus

Oletko miettinyt uuden ammatin hankkimista tai ammatillisen osaamisesi täydentämistä? Kiinnostaako sinua ja ihmisten hyvinvointi ja sen tukeminen? Ovatko ravitsemus- ja terveysasiat lähellä sydäntäsi? Mikäli vastaat kyllä edellä oleviin kysymyksiin ja tunnistat itsesi näiden kysymysten perusteella, voivat Saluksessa vuoden 2022 alussa alkavat koulutukset olla ratkaisu asiaan. Meillä voit opiskella ravintoneuvojaksi (n. 2 v) ja ravintoterapeutiksi (n. 3,5 v). Voit suorittaa Saluksessa myös hieman lyhyemmän peruslääketieteen (n. 1,5 v) tai urheilu- ja liikuntaravitsemuksen opintokokonaisuuden (n. 1 v) sekä yksittäisiä kursseja. Seuraavat ravintoneuvoja- ja ravintoterapeutti-koulutukset alkavat ALO-kurssilla (Ravitsemuksen ja ravintoterapian perusteet) 5.-6.2.2022.

Tavoitteena tutkinto

Terveysopisto Saluksen Ravintoneuvoja/-terapeuttikoulutus antaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua ravinnon rooliin terveyden edistämisessä ja sairauksien tukihoidossa. Koulutus soveltuu niin alalle tuoreena tuleville kuin terveydenhuoltoalalla jo toimineille. Opiskelu tapahtuu monimuotoisesti ja opetus toteutetaan pääsääntöisesti verkko- tai lähiopetuksena pe/la-su välillä. Itsenäistä opiskelua on myös paljon. Koulutus antaa valmiudet esimerkiksi oman asiakasvastaanottotoiminnan käynnistämiseen, asiantuntija- ja palvelutehtäviin luontais- ja ravitsemusalalla, kouluttajana toimimiseen tai terveys- ja ravitsemusaiheisten artikkeleiden, blogitekstien ja kirjojen kirjoittamiseen. Sitä voi käyttää myös ponnahduslautana jatko-opintoihin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Opiskella voit myös omaksi iloksesi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset kevätlukukauden koulutuksiin ja kursseille ovat parhaillaan käynnissä (ks. kevään kurssikalenteri). Suosittelemme ilmoittautumista kursseille viimeistään kolme viikkoa ennen kurssien alkua. Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Tarkemmat opinto-ohjeet löytyvät täältä. Lisätietoa opinnoista saat toimistosta: opisto@terveysopisto.fi  / 050-439 7214 (ti, to, pe klo 13-15).

Tervetuloa mielenkiintoisten opintojen ja ihmisten pariin!