Saluksen kevät 2022

Terveysopisto Saluksen kevät 2022

Oletko miettinyt uuden ammatin hankkimista tai ammatillisen osaamisesi täydentämistä? Kiinnostaako sinua ja ihmisten hyvinvointi ja sen tukeminen? Ovatko ravitsemus- ja terveysasiat lähellä sydäntäsi? Mikäli vastaat kyllä edellä oleviin kysymyksiin ja tunnistat itsesi näiden kysymysten perusteella, voivat Saluksessa vuoden 2022 alussa alkavat koulutukset olla ratkaisu asiaan. Meillä voit opiskella ravintoneuvojaksi (n. 2 v) ja ravintoterapeutiksi (n. 3,5 v). Tämän lisäksi voit suorittaa Saluksessa myös peruslääketieteen tai urheilu- ja liikuntaravitsetemuksen opintokokonaisuudet (n. 1 v). Seuraava ravintoneuvoja- ja -terapeuttikoulutus alkaa ALO-kurssilla (Ravitsemuksen ja ravintoterapian perusteet) 5.-6.2.2022.

Tavoitteena tutkinto

Terveysopisto Saluksen Ravintoneuvoja/-terapeuttikoulutus antaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua ravinnon rooliin terveyden edistämisessä ja sairauksien tukihoidossa. Koulutus soveltuu niin alalle tuoreena tuleville kuin terveydenhuoltoalalla jo toimineille. Opiskelu tapahtuu monimuotoisesti ja opetus toteutetaan pääsääntöisesti verkko- tai lähiopetuksena pe/la-su välillä. Koulutus antaa valmiudet esimerkiksi oman asiakasvastaanottotoiminnan käynnistämiseen, asiantuntija- ja palvelutehtäviin luontais- ja ravitsemusalalla, kouluttajana toimimiseen tai terveys- ja ravitsemusaiheisten artikkeleiden, blogitekstien ja kirjojen kirjoittamiseen. Sitä voi käyttää myös ponnahduslautana jatko-opintoihin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Opiskella voit myös omaksi iloksesi.

Saluksen valmistuneet ravintoneuvojat ja -terapeutit toimivat ympäri Suomen. Voit hyödyntää asiantuntijoiden apua niin pienissä kuin suuremmissakin ravitsemus- ja terveyskysymyksissä. Valmistuneiden ravintoneuvojien ja -terapeuttien yhteystiedot löytyvät Saluksen verkkosivuilta.

Yksittäiset kurssit 

Saluksessa voit myös käydä yksittäisiä täydennyskoulutuskursseja ja  muita kursseja omien kiinnostustesi mukaan. Tammikuussa pidetään esimerkiksi kaksi ketogeeniseen ruokavalioon liittyvää verkkokurssia: Ketogeeninen ruokavalio, teoria ja mahdollisuudet (KETOT) 8.1.2022 ja Ketogeeninen ruokavalio, koostaminen ja ruoanlaitto (KETOK) 9.1.2022. Lauantaina 22.1.2022 järjestetään myös suositttu Sokeririippuvuus ja muut koukuttavat hiilihydraatit -verkkokurssi (HHR).Ravintoterapia lasten ja nuorten sairauksissa -verkkokurssi (RT8) pidetään 12.-13.2.2022 ja tunnesyömistä käsittelevän uutuuskurssin ajankohtana on 28.5.2022.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset kevätlukukauden koulutuksiin ja kursseille ovat parhaillaan käynnissä (ks. kevään kurssikalenteri). Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Tarkemmat opinto-ohjeet löytyvät täältä. Lisätietoa opinnoista saat toimistosta: opisto@terveysopisto.fi  / 050-439 7214 (ti, to, pe klo 13-15).

Tervetuloa mielenkiintoisten opintojen ja ihmisten pariin!