Kouluttaudu ravintoneuvojaksi tai -terapeutiksi!

Seuraava koulutus käynnistyy syyskuussa 

Saluksen seuraava ravintoneuvojan (n. 2 v) ja ravintoterapeutin (n. 3 v) tutkintoon tähtäävä koulutus käynnistyy 21.-22.9.2024  pidettävällä ALO-kurssilla (Aloitus/Johdatus ravintoterapiaan). ALO-kurssi käsittää kaksi inspiroivaa opetuspäivää kurssimateriaaleineen.  Aloituskurssin jälkeen voit suorittaa omassa tahdissasi kaksi etäkurssia (RTP1-2), jotka käsittelevät laajemmin ravintoterapian teoriaa ja käytäntöä. Voit myös käydä muita kursseja (esim. RO1-3) syksyn aikana. Opiskelu tapahtuu monimuotoisesti ja opetus toteutetaan pääsääntöisesti verkko- tai lähiopetuksena la-su välillä (1 opetusviikonloppu per kurssi). Itsenäistä opiskelua on myös runsaasti.

Tavoitteena tutkinto

Saluksen ravintoneuvoja- / ravintoterapeuttikoulutus antaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua ravinnon rooliin terveyden edistämisessä ja sairauksien tukihoidossa. Koulutus soveltuu niin alalle tuoreena tuleville kuin terveydenhuoltoalalla jo toimiville. Koulutus antaa valmiudet esimerkiksi oman asiakasvastaanottotoiminnan käynnistämiseen, asiantuntija- ja palvelutehtäviin ravitsemus- ja luontaisalalla, kouluttajana toimimiseen tai terveys- ja ravitsemusaiheisten artikkeleiden, blogitekstien ja kirjojen kirjoittamiseen. Sitä voi käyttää myös ponnahduslautana jatko-opintoihin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Opiskella voit myös omaksi iloksesi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Terveysopisto Saluksen koulutuksiin ja kursseille on helppoa. Katso ohjeet täältä. Opintoja suunniteltaessa kannattaa perehtyä opinto-ohjeisiin. Lisätietoa opinnoista saat myös emailitse opisto@terveysopisto.fi tai soittamalla numeroon 0400 511 586 (puhelinaika ti, to & pe klo 9-10).

Tervetuloa mielenkiintoisten opintojen ja ihmisten pariin!