Ilmoittaudu peruslääketieteen opintoihin

Saluksen peruslääketieteen opinnot

Terveysopisto Saluksessa voit suorittaa peruslääketieteen opintokokonaisuuden, joka käsittää yhteensä kahdeksan lähikurssia. Näitä ovat: anatomia ja fysiologia 1-2, tautioppi 1-3, neurologia, psykologia ja psykiatria. Opintokokonaisuus käynnistyy anatomia-fysiologia 1-kurssilla 18.-20.2.2022. Keväällä 2022 peruslääketieteen kursseista pidetään myös AF2-kurssi, tautioppi 1-3-kurssit sekä neurologian kurssi. Syksyllä ovat vuorossa vielä psykologian ja psykiatrian kurssit. Kevään kurssikalenterista löydät kurssien tarkemmat ajankohdat.

Peruslääketieteen opinnot soveltuvat kaikille ihmisen elimistön rakenteesta, toiminnoista ja häiriötiloista kiinnostuneille sekä peruslääketieteen pätevöitymistä kaipaaville. Opinnot voi suorittaa omana kokonaisuutenaan tai osana ravintoneuvojan ja ravintoterapeutin opintoja. Myös yksittäisten kurssien suorittaminen on mahdollista.

Peruslääketieteen pääopettajana toimii lääkäri Riitta Piilo.  Riitta vastaa myös kevään uutuuskurssin tunnesyöminen (28.5) opetuksesta sekä luontaislääketieteen perusteet -etäopintokurssin ohjauksesta.

Ilmoittautumiset kevätlukukauden koulutuksiin ja kursseille ovat parhaillaan käynnissä. Suosittelemme ilmoittautumista kursseille viimeistään kolme viikkoa ennen niiden alkua. Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Opinto-ohjeet löytyvät täältä. Lisätietoa opinnoista saat verkkosivuiltamme ja Saluksen toimistosta: opisto@terveysopisto.fi  / 050-439 7214 (ti, to, pe klo 13-15).

Tervetuloa Saluksen opintojen pariin!