Ilmoittaudu mukaan peruslääketieteen opintoihin

Saluksen peruslääketieteen opinnot

Terveysopisto Saluksessa voit suorittaa peruslääketieteen opintokokonaisuuden, joka käsittää yhteensä kahdeksan lähikurssia. Näitä ovat: anatomia ja fysiologia 1-2, tautioppi 1-3, neurologia, psykologia ja psykiatria. Opintokokonaisuus käynnistyy anatomia-fysiologia 1-kurssilla 7.-9.10.2022. AF2-kurssi on vuorossa 11.-13.11.2022. Tänä syksynä pidetään myös psykologian ja psykiatrian kurssit. Tautioppi 1-3-kurssit sekä neurologian kurssi ovat vuorossa keväällä. Syksyn kurssikalenterista löydät syksyn kurssien tarkemmat ajankohdat.

Peruslääketieteen opinnot soveltuvat kaikille ihmisen elimistön rakenteesta, toiminnoista ja häiriötiloista kiinnostuneille sekä peruslääketieteen pätevöitymistä kaipaaville. Opinnot voi suorittaa omana kokonaisuutenaan tai osana ravintoneuvojan ja ravintoterapeutin opintoja. Myös yksittäisten kurssien suorittaminen on mahdollista.

Peruslääketieteen pääopettajana toimii lääkäri Riitta Piilo.  Riitta vastaa myös Tunnesyöminen-täydennyskoulutuskurssin opetuksesta sekä Luontaislääketieteen perusteet -etäopintokurssin ohjauksesta.

Ilmoittautumiset syyslukukauden koulutuksiin ja kursseille ovat parhaillaan käynnissä. Suosittelemme ilmoittautumista kursseille viimeistään kolme viikkoa ennen niiden alkua. Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Opinto-ohjeet löytyvät täältä. Lisätietoa opinnoista saat verkkosivuiltamme ja Saluksen toimistosta: opisto@terveysopisto.fi  / 050-439 7214 (ti, to, pe klo 8-9.30).

Tervetuloa Saluksen opintojen pariin!