Ilmoittaudu mukaan peruslääketieteen opintoihin

Saluksen peruslääketieteen opinnot

Terveysopisto Saluksessa voit suorittaa peruslääketieteen opintokokonaisuuden, joka käsittää yhteensä seitsemän  kaksipäiväistä lähiopetuskurssia PLT1-7. Kursseilla käsiteltäviä sisältöalueita ovat: anatomia ja fysiologia, tautioppi, neurologia, psykologia ja psykiatria.

Keväällä 2024  pidetään peruslääketiede 1 -kurssi  (PLT1) 16.-17.03.2024 ja peruslääketiede 2 -kurssi (PLT2) 25.-26.05.2024. Lue lisää peruslääketieteen opintokokonaisuudesta täältä.

Peruslääketieteen opinnot ovat osa ravintoneuvojan ja ravintoterapeutin opintoja. Opinnot soveltuvat kaikille ihmisen elimistön rakenteesta, toiminnoista ja häiriötiloista kiinnostuneille sekä peruslääketieteen pätevöitymistä kaipaaville. Opinnot voi suorittaa omana kokonaisuutenaan tai osana ravintoneuvojan ja ravintoterapeutin opintoja. Myös yksittäisten kurssien suorittaminen on mahdollista.

Peruslääketieteen pääopettajana toimii lääkäri Riitta Piilo.  Riitta vastaa myös Tunnesyöminen-täydennyskoulutuskurssin opetuksesta sekä Luontaislääketieteen perusteet -etäopintokurssin ohjauksesta.

Ilmoittautumiset kevään koulutuksiin ja kursseille ovat parhaillaan käynnissä. Suosittelemme ilmoittautumista kursseille viimeistään kolme viikkoa ennen niiden alkua. Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Opinto-ohjeet löytyvät täältä ja kurssihinnasto täältä. Lisätietoa opinnoista saat verkkosivuiltamme ja Saluksen toimistosta: opisto@terveysopisto.fi  / 0400-511 586 (ti, to ja pe klo 9-10)

Tervetuloa Saluksen mielenkiintoisten opintojen pariin!