Uusien opiskelijoiden syksyn 2021 aloituskurssi

Terveysopisto Salus - syksyn aloituskurssi 2021

Syyslukukauden aloituskurssi (ALO /Ravitsemuksen ja ravintoterapian perusteet) 18-19.9.2021 käynnistää uusien opiskelijoiden opetuksen. Kurssi käsittää kaksi inspiroivaa ja innostavaa päivää. Sen jälkeen voit suorittaa kaksi etäopintokurssia RTP1-2 (Ravintoterapian perusteet 1 ja 2), jotka käsittelevät laajemmin ravintoterapian teoriaa ja käytäntöä. Tämän ohessa voit aloittaa muiden perusopetuskurssien parissa kuten RO1,-2,-3 jne. tai myös peruslääketieteen kurssien AF1,-2,-3 parissa.

Opintopolun ja niillä etenemisen voi jokainen suunnitella omien tavoitteidensa sekä ajankäytön mukaan tarkemmin opinto-ohjeiden perusteella. Saat kaikkiin kursseihin kattavan opintomateriaalin, joista on sinulle hyötyä pitkäksi aikaa, opiskelet sitten omaksi iloksesi tai kouluttautuaksesi ravitsemusalan ammattilaiseksi. Terveysopisto Salus järjestää sekä ravintoneuvoja- ja -terapeuttikoulutusta (2-3,5 v) että lyhyempiä opintokokonaisuuksia ja erilliskursseja.

Voit opiskella omaksi iloksesi tai kouluttautua alan ammattilaiseksi

Terveysopisto Salus järjestää sekä ravintoneuvoja ja –terapeuttikoulutusta (2-3,5 v.) että lyhyempiä opintokokonaisuuksia (n. 1 v.) kuten peruslääketiede ja urheilu- ja liikuntaravitsemus.

Opiskelu on monimuotoista ja soveltuu siksi hyvin myös työssäkäynnin oheen. Kurssit ja luennot toteutetaan lähipäivinä* Helsingissä, pääsääntöisesti la-su ja peruslääketieteenkurssit pe-su välillä, tai etä- ja verkko-opintokursseina.  Opiskelumateriaalia on runsaasti: varsinainen kurssimateriaali, suositeltavia kirjoja sekä kutakin kurssia täydentävää verkkomateriaalia ja tiedotteita.

Saluksessa kaikki opinnot voi suorittaa omassa tahdissa, työn ohella. Tämä antaa joustoa niin omaan arkeen kuin opintoihinkin. Valittavana on monipuoliset opintomahdollisuudet aina kokonaisista tutkinnoista yksittäisiin kursseihin. Kurssit voi maksaa kurssi kerrallaan.

*Lähikurssien toteutustapa riippuu tällä hetkellä siitä, ovatko koronavirusepidemian rajoitukset edelleen voimassa vai purkautuvatko ne ennen kursseja. Lähiopetuskursseja voidaan tarvittaessa toteuttaa verkko-opetuskursseina siten, että ne vastaavat luokkaopetuksen tilannetta (tällöin kurssi ei ole nauhoitettu, vaan opettaja luennoi sen etänä).

Minkälainen opintokokoisuus olisi juuri sinulle sopiva?

On tärkeää suunnitella oma opintopolku huolellisesti ja samalla lukea Saluksen opinto-ohjeet ennen kurssivalintoja. Näin valitset parhaiten juuri sinun opintopolullesi sopivimmat kurssit ja saat samalla ohjeet missä järjestyksessä kurssit kannattaa suorittaa, jotta oppimiskokemus on mahdollisimman mutkaton. Tarkemmat opinto-ohjeet löydät Saluksen verkkosivuilta.

Mitä kaikkea innostavaa on tiedossa syksyllä 2021? Kurkkaa  kurssikalenteriin kotisivuiltamme. Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä.

Mikäli tarvitset apua kurssivalintojen kanssa, Saluksen opintosihteeri Soile auttaa sinua mielellään. Saat Soilen kiinni joko sähköpostitse opisto@terveysopisto.fi tai soittamalla numeroon 050 439 7214 (puhelinaika ti, to & pe klo 13-15).

Tervetuloa Saluksen mielenkiintoisten opintojen pariin!

Terveisin,

Saluksen tiimi