Syksyn aloituskurssi

Syksy lähestyy ja samalla Saluksen ravintoneuvoja- ja terapeuttikoulutuksen Aloituskurssi (Aloitus/Johdatus ravintoterapiaan). Aloituskurssi käsittää kaksi inspiroivaa ja innostavaa lähiopetuspäivää (18.-19.9.2021). Sen jälkeen voit suorittaa omassa tahdissasi kaksi etäkurssia (RTP1-2), jotka käsittelevät laajemmin ravintoterapian teoriaa ja käytäntöä. Tämän jälkeen voit jatkaa muiden perusopintojen parissa. Saat kaikkiin näihin kursseihin kattavan kurssimateriaalin, josta sinulle on hyötyä pitkäksi aikaa, opiskelet sitten omaksi iloksesi tai haaveammattiisi ravitsemuksen parissa.

Voit opiskella omaksi iloksesi tai kouluttautua alan ammattilaiseksi

Terveysopisto Salus järjestää sekä ravintoneuvoja ja –terapeuttikoulutusta (2-3,5 v.) että lyhyempiä opintokokonaisuuksia (n. 1 v.) kuten peruslääketiede ja urheilu- ja liikuntaravitsemus.

Opiskelu on monimuotoista ja soveltuu siksi hyvin myös työssäkäynnin oheen. Kurssit ja luennot toteutetaan lähipäivinä* Helsingissä, pääsääntöisesti la-su ja peruslääketieteenkurssit pe-su välillä, tai etä- ja verkko-opintokursseina.  Opiskelumateriaalia on runsaasti: varsinainen kurssimateriaali, suositeltavia kirjoja sekä kutakin kurssia täydentävää verkkomateriaalia ja tiedotteita.

Saluksessa kaikki opinnot voi suorittaa omassa tahdissa, työn ohella. Tämä antaa joustoa niin omaan arkeen kuin opintoihinkin. Valittavana on monipuoliset opintomahdollisuudet aina kokonaisista tutkinnoista yksittäisiin kursseihin. Kurssit voi maksaa kurssi kerrallaan.

*Lähikurssien toteutustapa riippuu tällä hetkellä siitä, ovatko koronavirusepidemian rajoitukset edelleen voimassa vai purkautuvatko ne ennen kursseja. Lähiopetuskursseja voidaan tarvittaessa toteuttaa verkko-opetuskursseina siten, että ne vastaavat luokkaopetuksen tilannetta (tällöin kurssi ei ole nauhoitettu, vaan opettaja luennoi sen etänä).

Minkälainen opintokokoisuus olisi juuri sinulle sopiva?

On tärkeää suunnitella oma opintopolku huolellisesti ja samalla lukea Saluksen opinto-ohjeet ennen kurssivalintoja. Näin valitset parhaiten juuri sinun opintopolullesi sopivimmat kurssit ja saat samalla ohjeet missä järjestyksessä kurssit kannattaa suorittaa, jotta oppimiskokemus on mahdollisimman mutkaton. Tarkemmat opinto-ohjeet löydät Saluksen verkkosivuilta.

Mitä kaikkea innostavaa on tiedossa syksyllä 2021? Kurkkaa  kurssikalenteriin kotisivuiltamme. Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä.

Mikäli tarvitset apua kurssivalintojen kanssa, Saluksen opintosihteeri Soile auttaa sinua mielellään. Saat Soilen kiinni joko sähköpostitse opisto@terveysopisto.fi tai soittamalla numeroon 050 439 7214 (puhelinaika ti, to & pe klo 13-15).

Saluksen toimisto on kesätauolla välillä 23.6. – 2.8.2021.

Tervetuloa Saluksen mielenkiintoisten opintojen pariin!

Terveisin,

Saluksen tiimi