Aloita opinnot kesällä!

Saluksen ravintoneuvoja-/ravintoterapeuttikoulutus

Tiesitkö, että voit aloittaa Saluksessa ravintoneuvoja– ja ravintoterapeuttiopinnot myös kesällä. Moni onkin näin jo tehnyt, sillä kesällä käydyt perusopinnot nopeuttavat mukavasti myös syksyn opintoja.

Kesän peruskursseihin kuuluu Aloituskurssi (ALO, Ravitsemuksen ja ravintoterapian perusteet), joka käsittää kaksi inspiroivaa ja innostavaa kurssipäivää. Seuraava aloituskurssi on  27.-28.5.2023. Suosittelemme perehtymistä opetukseemme juuri tämän Aloituskurssin muodossa. Sen perusteella voit päättää mahdollisesta opintojen jatkamisesta. Aloituskurssin jälkeen voit suorittaa omassa tahdissasi kaksi etäkurssia (RTP1-2), jotka käsittelevät laajemmin ravintoterapian teoriaa ja käytäntöä. Syksyllä voit jatkaa muiden perusopintojen parissa. Saat kaikkiin näihin kursseihin kattavan kurssimateriaalin, josta on sinulle hyötyä pitkäksi aikaa.

Tavoitteena tutkinto

Saluksessa voit opiskella ravintoneuvojaksi (n. 2 v) ja ravintoterapeutiksi (n. 3,5 v). Saluksen Ravintoneuvoja/-terapeuttikoulutus antaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua ravinnon rooliin terveyden edistämisessä ja sairauksien tukihoidossa. Koulutus soveltuu niin alalle tuoreena tuleville kuin terveydenhuoltoalalla jo toimineille. Opiskelu tapahtuu monimuotoisesti ja opetus toteutetaan pääsääntöisesti verkko- tai lähiopetuksena pe/la-su välillä. Itsenäistä opiskelua on myös paljon. Koulutus antaa valmiudet esimerkiksi oman asiakasvastaanottotoiminnan käynnistämiseen, asiantuntija- ja palvelutehtäviin luontais- ja ravitsemusalalla, kouluttajana toimimiseen tai terveys- ja ravitsemusaiheisten artikkeleiden, blogitekstien ja kirjojen kirjoittamiseen. Sitä voi käyttää myös ponnahduslautana jatko-opintoihin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Opiskella voit myös omaksi iloksesi.

Ilmoittautuminen

Suosittelemme ilmoittautumista koulutuksiin ja kursseille viimeistään kolme viikkoa ennen kurssien alkua. Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Tarkemmat opinto-ohjeet löytyvät täältä. Lisätietoa opinnoista saat toimistosta: opisto@terveysopisto.fi  / 050-439 7214 (ti, to, pe klo 8-9.30).

Tervetuloa mielenkiintoisten opintojen ja ihmisten pariin!