Ravintoterapia lasten ja nuorten sairauksissa (RT8) kurssi

Ravintoterapia lasten ja nuorten sairauksissa (RT8)

Ravintoterapia lasten ja nuorten sairauksissa (RT8) kurssi on vapaaehtoinen täydennyskurssi, joka on suunnattu ravintoterapeuteille ja ravintoterapian opiskelijoille. Kurssi järjestetään 13.-14.6.2020.

Myös myöhemmin ravintoterapian opiskeluun siirtyvät ravintoneuvojat /-opiskelijat voivat osallistua kurssille ja kurssille voivat osallistua muutkin kuin Terveysopisto Saluksen opiskelijat.

Kurssilla käsitellään mm. seuraavia aiheita: lasten terveyteen vaikuttavia tekijöitä; Funktionaalinen medisiina lasten hoidossa, imetyksen laadun merkitys sairauksien torjunnassa, vauva-ajan ongelmat, kiinteisiin ruokiin siirtymisen ongelmat – ravintoterapeuttinen näkemys, krooniset infektiot, allergiat, ”käytöshäiriö -ongelmat”. Lisätietoja kurssin sisällöstä löytyy täältä: https://www.terveysopisto.fi/opiskelu/kurssikuvaukset/taydennyskurssit/

Jos koronaepidemian rajoitukset ovat vielä voimassa, meillä on tarjota verkkokoulutusmahdollisuus korvaamaan lähiopetus.

Opettajana toimii ravintoterapeutti (Dipl.I.O.N) Sanna Anderson.

Kurssin hinta on 290 eur, sisältänen kurssimateriaalin.

Kursseille ilmoittautuminen on helppoa. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen löydät os. https://www.terveysopisto.fi/ilmoittautuminen/

Lisätietoja saat opintosihteeri Soile Sikströmiltä, soile.sikstrom@terveysopisto.fi,
puh. 050 439 7214 (ti, to, pe klo 13.00 – 15.00)