Uudistunut Ravintoterapian koulutus Terveysopisto Saluksessa (2015/2016)

vihannekset ovat terveellisen ruokavalion avaintekjiä.

Terveysopisto Saluksen opetusohjelma on uudistettu vuosina 2015/2016 ja sen myötä Opistosta tuli monipuolinen, kansainvälisellä tasolla oleva ravitsemustiedon ja ravintoterapian opisto Suomessa. Johan oli aikakin!

Opetus on kolmitasoinen; Ravintoneuvojakoulutus (n. 2v.), Ravintoterapeuttikoulutus (n. 3,5v.) sekä kansainvälisen tason täydennyskoulutusta erityisosaamisen alueilla.

 

Opettajat

Ensimmäisiin uudistuksiin kuului uusien kouluttajien valinta. Kuten kotisivuiltamme näkyy opettajakuntaan on tullut uusia opettajia, joilla on erinomainen kansainvälinen koulutus ja työkokemus. Lisäksi opistossa tulee vierailemaan alallaan arvostettuja ulkomaalaisia opettajia ja asiantuntijoita. Paitsi että he antavat opiskelijoille arvokasta lisätietoa, he lisäävät opiston mainetta ja arvostusta. Opettajakunnan monipuolisuus ja ammattimaisuus on minkä tahansa oppilaitoksen tärkein perustus ja Terveysopisto Salus on tästä hyvä esimerkki.

 

Opetus

Opetuksen tärkeimpiä periaatteita on, että oppilaat ymmärtävät täysin opetuksen sisällön ja osaavat soveltaa saamaansa tietoa omassa työssään. Täten Saluksen pyrkimys on antaa parhaat mahdolliset työedellytykset jokaiselle oppilaalleen.

 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö Saluksessa kehittyy ja muuttuu uusien tutkimustulosten myötä. Terveysopisto Saluksen opettajat seuraavat alansa kansainvälisiä tutkimuksia ja tuovat alansa viimeisintä koulutustietoa opetukseensa.

 

Opiskelumahdollisuudet

Terveysopisto Salus tarjoaa opiskelumahdollisuudet ammattiin kaikentasoisille oppilaille. Aiempaa alan peruskoulutusta vaille oleville tarjotaan kaikki opetus perusaineista erikoistumiseen saakka. Terveydenhoidon ammattihenkilöille ja terapeuteille hyväksiluetaan Terveysopiston opetusohjelmasta kaikki vastaavat opintosuoritukset, jotka ovat sisältyneet aiemmin suoritettuihin ammattiopintoihin. Heillä on myös mahdollista osallistua haluamilleen erilliskursseille ilman tutkintosuorituksia. Alan harrastajille tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa ravitsemustietoutta erilliskurssien kuunteluoppilaina.

 

Uutisia

Lisää Saluksen uudistuksista ja muista ajankohtaisista asioista voit lukea näiltä uustissivuilta, jotka sisältävät muitakin alaan liittyviä uutisia. Tervetuloa pysymään ajan tasalla!

 

Jouko Pursiainen, rehtori