Loppuvuoden uutisia

Rauhallista joulun aikaa

Hei kaikki Saluksen opiskelijat,

Ensimmäiseksi haluamme kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta! Vuosi 2019 on ollut todella inspiroiva vuosi. Olemme saaneet yhdessä taas paljon terveyttä edistävää tietoa ja osaamista maailmalle. Jatketaan tällä samalla linjalla tulevanakin vuotena. Tuleva vuosi 2020 tuo mukanaan taas muutamia innostavia uutisia. Niistä tiedotamme myöhemmin lisää. Pysythän siis kuulolla.

Etäopintokurssien opintotehtävien palauttaminen

Näin välipäivinä sinulla on mahdollisuus palauttaa etäkurssien tehtäviä. Etäkurssien RTP-1, RTP-2 sekä RTP-3 opintotehtävät palautetaan jatkossakin Virve Paasovaaralle. Virvellä on käytössä uusi sähköposti ja tehtävät voi lähettää hänelle tästä eteenpäin osoitteeseen virvepaivikki@outlook.com Olemme päivittäneet myös opintomateriaaleihin sekä It´s Learningin puolelle Virven uuden sähköpostin.

Saluksen tiimi joululomalla

Meidän tiimi vetäytyy nyt myös viettämään joulun rauhaisaa sekä iloista aikaa. Olemme lomalla 20.12.2019 – 1.1.2020. Näin ollen takaisin linjoilla ja sähköpostin ääressä torstaina 2.1.2020. Meidän joululoman aikana voit toki edelleen ilmoittautua kevään 2020 kursseille verkossa ja lähettää meille sähköpostia mieltä askarruttavista aiheista. Palaamme niihin sinulle heti, kun tulemme takaisin joulun ja uuden vuoden vietosta.

Toivotamme kaikilla saluslaisille hyvää joulua ja inspiroivaa uutta vuotta!

Rauhallista joulua