Tilaus-, toimitus- ja käyttöehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Suomen Terveysopisto Salus Oy, y-tunnus 0963030-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille Suomeen sekä yksityishenkilöille Eurooppaan. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Verkkokaupassa asiointi edellyttää asiakkaalta voimassa olevien myynti- ja toimitusehtojen hyväksymistä.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Jos olet uusi opiskelija, tulee sinun ottaa ensin yhteyttä Terveysopista Salukseen (opisto@terveysopisto.fi) rekisteröityäksesi opiskelijaksi ja suorittaa rekisteröintimaksu 30 euroa. Tämä vahvistaa opiskelupaikkasi ja saat salasanan Terveysopisto Saluksen sähköiseen Itslearning oppimisympäristöön.

Mikäli opinnoissasi on ollut taukoa yli vuoden, toiminta samoin kuin uusilla opiskelijoilla (kts yllä).

Vuosittaisella Itslearning käyttömaksulla, 20 euroa, saa käyttöoikeuden syyslukukauden alusta seuraavan syyslukukauden alkuun (pl. rekisteröintimaksun samana vuonna maksaneet).

Epäselvissä asioissa ota yhteyttä Terveysopisto Saluksen toimistoon, opisto@terveysopisto.fi.

Tilauksen tekijä sitoutuu antamaan oikeat tiedot tilauksen yhteydessä. Annettuja tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ja tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Tuotteet tilataan osoitteesta https://www.terveysopisto.fi/kauppa_intro/

Hyväksytystä tilauksesta asiakas saa sähköpostitse tilausvahvistuksen jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Huomioithan, että tilausvahvistus saattaa mennä sähköpostin Roskapostit -kansioon, riippuen kunkin roskapostisuodattimista.

Mahdollista kurssialennusta varten saa alennuskoodin tai erillisen laskun (jossa alennus on huomioitu) Terveysopisto Saluksen toimistolta, opisto@terveysopisto.fi. Alennuskoodia voi käyttää maksamisessa joko kursseja koskevien korvaavuushakemusten ja niistä annettujen päätösten perusteella, kurssien kertausosallistumisen maksamiseen tai  muussa erikseen sovittavassa tilanteessa. Alennuskoodien käyttöä seurataan. Terveysopisto Saluksella on oikeus laskuttaa alennuskoodia väärinkäyttäneeltä henkilöltä koulutuksen normaalihinta + toimitusmaksu 80 euroa ja sulkea tilaajan asiakastili.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminen.

Toimitus

Kurssiaineisto on saatavilla Terveysopisto Saluksen Itslearning oppialustalta 1-3 päivää ennen kurssin alkua. Emme voi kuitenkaan vastata Terveysopisto Salus Oy:n riippumattomista toimitusviivästyksistä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Kohdassa Toimitus on selitetty kurssiaineiston toimitustapa normaaleissa tapauksissa.
Poikkeustapauksessa, jos kurssiaineisto halutaan toimitettavaksi kurssipaikalle, hinta on 25 euroa kurssimaksun lisäksi. Aineisto tulee tilata verkkokaupan kautta viimeistään viikkoa ennen kurssia. Emme voi kuitenkaan vastata Terveysopisto Salus Oy:stä riippumattomista toimitusviivästyksistä.

Tilauksia ei hyväksytä, eikä toimiteta Suomen ulkopuolella olevaan osoitteeseen.

Vaihto- ja palautusehdot

Kurssiaineistojen osalta ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa tulee ottaa yhteys sähköpostilla osoitteeseen opisto@terveysopisto.fi tai ti, to, pe klo 13-15 puhelinnumeroon 050-439 7214.

Muuta

Terveysopisto Salus Oy pidättää oikeuden muuttaa tilaus-, toimitus- ja käyttöehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin.

Huomioithan, että kurssiaineistot ovat tarkoitettu ainoastaan Terveysopisto Saluksen kurssin maksaneen opiskelijan henkilökohtaiseen käyttöön. Aineistoja ei saa julkaista tai jakaa edelleen.

Nämä toimitus- ja myyntiehdot ovat voimassa 17.8.2021 alkaen.

Terveysopisto Salus käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Terveysopisto Salus sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.