Toimitus- ja käyttöehdot

Voimassa 1.12.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Suomen Terveysopisto Salus Oy, y-tunnus 0963030-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille Suomeen sekä yksityishenkilöille Eurooppaan. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Verkkokaupassa asiointi edellyttää asiakkaalta voimassa olevien myynti- ja toimitusehtojen hyväksymistä.

Tilaaminen

Jos olet uusi opiskelija, tulee sinun ottaa ensin yhteyttä Terveysopista Salukseen (opisto@terveysopisto.fi), rekisteröityäksesi opiskelijaksi ja suorittaa rekisteröintimaksu 30 euroa. Tämä vahvistaa opiskelupaikkasi ja saat salasanan Terveysopisto Saluksen sähköiseen oppimisympäristöön ItsLearningiin.

Mikäli opinnoissasi on ollut taukoa yli vuoden, toiminta samoin kuin uusilla opiskelijoilla (kts yllä).

Vuosittainen Itslearning käyttömaksu 20 euroa maksetaan aina syyslukukauden alussa (pl. rekisteröintimaksun samana vuonna maksaneet).

Epäselvissä asioissa ota yhteyttä Terveysopisto Saluksen toimistoon, opisto@terveysopisto.fi.

Tilauksen tekijä sitoutuu antamaan oikeat tiedot tilauksen yhteydessä. Annettuja tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ja tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Hyväksytystä tilauksesta asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Tuotteet tilataan osoitteesta https://terveysopisto.fi/kauppa, josta ostaja saa maksun jälkeen tunnukset ja linkin https://salus.itslearning.com -sivulle.

Mahdollista kurssialennusta varten saa alennuskoodin Terveysopisto Saluksen toimistolta, opisto@terveysopisto.fi. Alennuskoodien käyttöä seurataan. Terveysopisto Saluksella on oikeus laskuttaa alennuskoodia väärinkäyttäneeltä henkilöltä koulutuksen normaalihinta + toimitusmaksu 80 € ja sulkea tilaajan asiakastili.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

Tilausvahvistus

Verkkokauppa-asiakkaalle ja kauppaan määritetylle osoitteelle (myynti@terveysopisto.fi) lähtee tilauksen teon yhteydessä tilausvahvistus tilauksesta.
Huomioithan, että tilausvahvistus saattaa mennä sähköpostin Roskapostit -kansioon, riippuen kunkin roskapostisuodattimista.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitus

Kurssiaineisto on saatavilla Terveysopisto Saluksen Itslearning oppialustalta 1-3 päivää ennen kurssin alkua. Emme voi kuitenkaan vastata Terveysopisto Salus Oy:n riippumattomista toimitusviivästyksistä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Kts edellinen kohta normaaleissa tapauksissa.
Poikkeustapauksessa, jos kurssiaineisto halutaan toimitettavaksi vastaanottajalle tai kurssipaikalle, hinta on 25 euroa kurssimaksun lisäksi. Aineisto tulee tilata viimeistään viikkoa ennen kurssia Terveysopisto Saluksen toimistolta, opisto@terveysopisto.fi Tilaukset toimitetaan kurssipaikalle. Emme voi kuitenkaan vastata Terveysopisto Salus Oy:stä riippumattomista toimitusviivästyksistä.Muita mahdollisia tuotteita tilattaessa tilauksiin lisätään toimituskulut. Kulut näkyvät tilauksen yhteydessä. Toimitamme tilaukset kirjeenä kotiin tai pakettina lähimpään postikonttoriin tai matkahuollon toimipisteeseen riippuen lähetyksen koosta ja painosta. Hyväksytyn tilauksen jälkeen toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti 3-5 arkipäivän kuluessa. Emme kuitenkaan voi vastata Terveysopisto Salus Oy:stä riippumattomista toimitusviivästyksistä.Tilauksia ei hyväksytä, eikä toimiteta Suomen ulkopuolella olevaan osoitteeseen.

Vaihto- ja palautusehdot

Kurssiaineistojen osalta ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Muiden tuotteiden kohdalla asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme vastaanota tai hyvitä vahingoittuneita tuotteita. Palautukseen tulee liittää asiakkaan nimi, puhelinnumero, pankkitilinumero, kopio Terveysopisto Salus Oy:n lähettämästä tilausvahvistuksesta.

Maksettuja toimituskuluja ei palauteta asiakkaalle lähetetyn tilauksen jälkeen. Asiakas vastaa tahollaan mahdollisista asiakkaalle palautuksessa aiheutuneista kuluista.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa tulee ottaa yhteys sähköpostilla osoitteeseen opisto@terveysopisto.fi tai ti, to, pe klo 13-15 puhelinnumeroon 050-439 7214.

Muuta

Terveysopisto Salus Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Huomioithan, että kurssimateriaalit ovat tarkoitettu ainoastaan Terveysopisto Saluksen kurssin maksaneen opiskelijan henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaaleja ei saa julkaista tai jakaa edelleen.

Nämä toimitus- ja myyntiehdot ovat voimassa 1.12.2017 alkaen.

Terveysopisto Salus käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Terveysopisto Salus sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.