Luentokurssit

Lähiopetus koostuu luentokursseista, jotka kuunnellaan ja tentitään pääsääntöisesti numerojärjestyksessä. Alkupään kurssit ALO, RO- ja RO- suositellaan kuunneltavaksi numerojärjestyksessä, mutta muihin kursseihin voi osallistua vapaassakin järjestyksessä paitsi PÄT1-2 ja Diplomikurssit, joihin voi osallistua vasta, kun kaikki muut kurssit on suoritettu (Kuitenkin osa etäopintokursseista ja tenteistä voi olla suorittamatta ja kursseihin osallistuminen on mahdollista). Kurssit ilmoitetaan nettisivuilla ja erikseen kevät- ja syyskauden kurssikalentereissa. Kurssit pidetään viikonloppuisin (la-su) ja suositeltavia kursseja tulee suoritettavaksi 1 (-2) kurssia kuukaudessa (kesäkausia lukuun ottamatta). Peruslääketieteen kurssit ovat 3 päiväisiä (pe-su). Kurssikutsut ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse noin 3 viikkoa ennen kurssia.

 

Mahdollisesta poisjäännistä esteen vuoksi on ilmoitettava välittömästi opintovastaavalle käytännön järjestelyjen vuoksi. Kurssiperuutuksen voi tehdä veloituksetta 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Luentokurssit maksetaan kurssi kerrallaan ennen kurssia Terveysopiston pankkitilille kurssikutsussa ilmoitetulla tavalla.

Kurssit on mahdollista tenttiä heti seuraavan kurssin tai myöhempien kurssien alussa. Tentin suorittaminen ei kuitenkaan ole edellytyksenä seuraavalle kurssille osallistumiselle. Väliin jääneet kurssit voi käydä ja suorittaa myöhemminkin, kun ne seuraavan kerran tulevat kurssikalenterin mukaisesti (puolen vuoden välein). Aloituskurssi (RTP/ALO), Ruuanlaitto- (RTP4), Luontaistuotteet (RT2), Pätevöitymiskurssit (PÄT1-2) sekä Diplomikurssi (PÄT3) ei tentitä, vaan ne korvaa asiakasharjoittelu sekä opintojen lopputyö. Ne tehdään kirjallisina erikseen annettavien ohjeiden mukaisesti.

 

Kurssimonisteet, jotka kuuluvat kurssin hintaan, jaetaan kurssin alussa. Lisäksi tarvittavat kirjahankinnat mainitaan kohdassa ”oppikirjat”.

 

Jos tykkäsit sivusta, jaathan sen kavereillesi, kiitos! 🙂