Kokemuksia ja kertomuksia

Näillä sivulla kerromme opiskelijoiden ja valmistuneiden ravintoneuvojien sekä -terapeuttien kuten myös opettajien kuulumisia liittyen opintoihin ja työhön.

 

Niin opiskelijoiden, valmistuneiden kuin myös opettajienkin kertomuksia löytyy lisää Terveysopisto Saluksen Facebook sekä Instagram tileiltä @terveysopisto

 

* Haastattelimme opettajaamme, Maili Lepolaa, keväällä 2018. Haastattelu julkaistiin vieraskynäkirjoituksena Suomen Ravintoterapia ry:n blogissa. Pääset lukemaan kirjoituksen tästä.

 

*Opettajaamme, Satu Moilasta, on haastateltu Elävä raakaravinto ry:n jäsenlehteen. Artikkeli on nähtävissä tästä. Satu opettaa Terveysopistolla luontaistuotteita (RT2-kurssi) sekä terapiaruokien valmistusta (RTP4-kurssi).

 

* Dipl. ravintoneuvoja Johanna Lammi, kertoo tässä haastattelussa mm. kokemuksistaan opiskelusta  Terveysopisto Saluksessa kuten myös nykyisestä yrittäjyydestään. Lue Johannan haastattelu tästä.

 

* Kokemuksia ja kommentteja niin opiskelusta kuin arjestakin on meille kertonut Terveysopisto Saluksesta 2011 valmistunut dipl. ravintoterapeutti Mia Paaso. Hänen haastattelunsa on nähtävissä tästä linkistä.

 

* Kyselimme kevätkesällä 2016, mitä kuuluu Saluksesta valmistuneelle dipl. ravintoterapeutti Hanna Huttuselle. Hän on parhaillaan Espanjan auringon alla kirjoittamassa kirjaa fibromyalgiasta. Näet Hannan haastattelun tästä linkistä.