Kokemuksia ja kertomuksia

Näillä sivulla kerromme opiskelijoiden ja valmistuneiden ravintoneuvojien sekä -terapeuttien kuten myös opettajien kuulumisia liittyen opintoihin ja työhön.

Niin opiskelijoiden, valmistuneiden kuin myös opettajienkin kertomuksia löytyy lisää Terveysopisto Saluksen Facebook sekä Instagram tileiltä @terveysopisto

* Haastattelimme opettajaamme, Maili Lepolaa, keväällä 2018. Haastattelu julkaistiin vieraskynäkirjoituksena Suomen Ravintoterapia ry:n blogissa. Pääset lukemaan kirjoituksen tästä.

*Opettajaamme, Satu Moilasta, on haastateltu Elävä raakaravinto ry:n jäsenlehteen. Artikkeli on nähtävissä tästä. Satu opettaa Terveysopistolla luontaistuotteita (RT2-kurssi) sekä terapiaruokien valmistusta (RTP4-kurssi).

* Dipl. ravintoneuvoja Johanna Lammi, kertoo tässä haastattelussa mm. kokemuksistaan opiskelusta  Terveysopisto Saluksessa kuten myös nykyisestä yrittäjyydestään. Lue Johannan haastattelu tästä.

* Kokemuksia ja kommentteja niin opiskelusta kuin arjestakin on meille kertonut Terveysopisto Saluksesta 2011 valmistunut dipl. ravintoterapeutti Mia Paaso. Hänen haastattelunsa on nähtävissä tästä linkistä.

* Kyselimme kevätkesällä 2016, mitä kuuluu Saluksesta valmistuneelle dipl. ravintoterapeutti Hanna Huttuselle. Hän on parhaillaan Espanjan auringon alla kirjoittamassa kirjaa fibromyalgiasta. Näet Hannan haastattelun tästä linkistä.

Jos tykkäsit sivusta, jaathan sen kavereillesi, kiitos! 🙂