TERVEYSOPISTO SALUS

”Terveys ei ole itsestään – sitä tulee rakentaa”
Terveysopisto Salus on ravitsemus- ja terveysalan koulutukseen sekä kurssitoimintaan erikoistunut opisto.

Lue lisää

OPISKELU

Terveysopisto Salus kouluttaa ravintoneuvojan ja -terapeutin ammattityöhön sekä tarjoaa lyhyempiä opintokokonaisuuksia.

Lue lisää

TERVEYSOPISTON TAUSTA

Terveysopisto Salus on kehittynyt ja laajentunut suurin harppauksin 20-vuodessa. Terveysopiston katsomustapa on kokonaisvaltainen,
eli ihminen nähdään fyysisenä, psyykkisenä, sosiaalisena sekä henkisenä kokonaisuutena, osana laajempaa ympäristöä.

Lue lisää

Terveysopisto Salus

”Terveys ei ole itsestään – sitä tulee rakentaa”


Terveysopisto Salus on ravitsemus- ja terveysalan koulutukseen sekä kurssitoimintaan erikoistunut opisto, joka kouluttaa ravintoneuvojan ja ravintoterapeutin ammattityöhön sekä tarjoaa lyhyempiä opintokokonaisuuksia kuten peruslääketiede, luontaislääketiede, urheilu-, ja liikuntaravitsemus sekä ravitsemustieto. Koulutusta on ollut yli 20 vuotta ja kokemusta koulutustyöstä yli 30 vuoden ajalta. Voit tutustua Terveysopiston historiaan, nykyiseen toimintaan, opettajiin sekä Saluksen kurssipaikkoihin oheisilta sivuilta.

Ravintoneuvonta

Saluksen Ravintoneuvojakoulutuksessa (n. 2 v) perehdytään terveellisen ravitsemuksen neuvontaan sekä painonhallinnan ja suoliston hyvinvoinnin tukemiseen ja ohjaamiseen. Koulutus antaa valmiudet myös erityisryhmien ja urheilijoiden/kuntoilijoiden ravinto-ohjaukseen. Koulutus perustuu uusimpaan ravitsemustieteelliseen, luontaislääketieteelliseen

Ravintoterapia

Saluksen Ravintoterapeuttikoulutuksessa (n. 3-3,5 v) laajennetaan ravintoneuvojakoulutuksen (Ks. neuvojakoulutuksen linkki) osaamista koskemaan mm. maha-suolikanavan ongelmia, allergioita, astmaa, rappeumasairauksia sekä hormonaalisia häiriöitä. Koulutus perustuu uusimpaan ravitsemustieteelliseen, luontaislääketieteelliseen ja funktionaalisen lääketieteen ravitsemustietopohjaan.

Koulutusalueet

Terveysopisto Salus kouluttaa ravitsemus- ja terveysalan ammattityöhön sekä järjestää lyhyempiä opintokokonaisuuksia. Voit myös opiskella erillisiä vapaasti valitsemiasi kursseja omien terveys- ja ravitsemustietojesi kartuttamiseksi opinto-ohjeissa mainituin rajauksin (lisätietoja saa opintosihteeriltä: opisto@terveysopisto.fi)

Our Works

Why Choose Us

Our Team

Skills & Expertise